Parlamentarii PNL nu vor participa la sedinta Parlamentului din 21 septembrie in care presedintele Traian Basescu va sustine un mesaj, conform unei decizii luate de BPC al formatiunii liberale.

"Consideram ca declaratiile lui Traian Basescu, indiferent de cadrul in care sunt facute, nu mai pot fi tratate demult cu seriozitatea si respectul cuvenite functiei pe care acest om o ocupa vremelnic. Apreciem ca majoritatea covarsitoare a societatii romanesti si-a epuizat resursele de rabdare in fata arsenalului de minciuni si vorbe goale al lui Traian Basescu. Credem ca sirul interminabil de insulte adresate romanilor, diverselor categorii socio-profesionale pe care incearca sa le invrajbeasca sperand la beneficii de imagine, trebuie ignorate cu desavarsire", sustin liberalii intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Partidul National Liberal precizeaza ca, pe aceste temeiuri, refuza sa mai participe, fie si involuntar, la "tentativele unui om disperat si epuizat politic de a recastiga, prin minciuna si dezbinare, increderea unei parti a romanilor".

Presedintele Traian Basescu este asteptat sa se adreseze Parlamentului, in data de 21 septembrie, la ora 15.00, au decis, marti, Birourile Permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Seful statului, Traian Basescu, a transmis, la inceputul saptamanii trecute, o scrisoare presedintilor celor doua Camere, informandu-i ca doreste sa adreseze Parlamentului, in 21 septembrie, un mesaj pe probleme actuale de politica interna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.