Premierul a fost invitat in 20 septembrie la Camera Deputatilor sa-si faca bilantul.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, marti, solicitarea liderului grupului PNL pentru organizarea in data de 20 septembrie a unei dezbateri, cu participarea premierului Emil Boc, in care sa se faca un bilant al guvernarii si sa fie prezentate masurile de relansare economica, potrivit MEDIAFAX.

Secretarul Camerei Dumitru Pardau a facut aceasta precizare dupa sedinta conducerii Camerei, aratand ca dezbaterea va avea loc in sedinta de plen de luni, 20 septembrie, de la ora 16.00.

In solicitarea PNL semnata de Calin Popescu Tariceanu se arata ca la dezbatere trebuie abordate problemele legate de bilantul actiunii guvernamentale la 9 luni si motivele remanierii, de masurile de relansare economica, de natura fiscala pe care Guvernul le are in vedere, prezentarea unui calendar privitor la revenirea la nivelul anterior al salariilor din sectorul bugetar, precum si modul de indeplinire a angajamentelor din programele de guvernare succesive din decembrie 2008 pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.