Liderul PDL, premierul Emil Boc, a declarat sambata la Drobeta Turnu Severin, unde a avut loc reuniunea primarilor si a presedintilor PDL de Consilii Judetene, ca la finalul reformelor pe care Executivul si le-a asumat principalii castigatori politici vor fi PDL, UDMR si UNPR.
Potrivit MEDIAFAX, Biroul National Permanent National al PDL s-a reunit, sambata, la Drobeta Turnu Severin, la Paltul Cultual Teodor Costescu. La intrunire paticipa liderul PDL, premierul Emil Boc, prim-vicepresedntele PDL, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Elena Udrea, Anca Boagiu, Daniel Funeriu, Roberta Anastase, precum si primarii PDL si presedintii de consilii judetene.

La inceputul intalnirii, Emil Boc s-a adresat autoritatilor locale, vorbindu-le despre descentralizarea administratiei publice locale si despre necesitatea atragerii de fonduri europene.

"PDL si-a asumat cea mai dura reforma a statului, o reforma care presupune costuri politice, dar atat de necesara pentru Romania. La sfarsitul reformei vom avea un stat care sa cheltuisca atat cat trebuie, o reforma care presupune ca vom avea un sistem eficient de pensii, o reforma a sistemului medical si a administratiei publice locale", a declarat Emil Boc.

Referindu-se la reformele care sunt in derulare, premierul a spus ca acestea se fac prin intermediul administratiei publice locale, cu costuri politice, aratand ca administratia locala este motorul economiei.

"Guvernul este nevoit sa ia masuri drastice, care presupun costuri politice, dar pe care PDL si le-a asumat", a spus Boc.

Liderul PDL a mai aratat ca la finalul acestor masuri principalii castigatori politici vor fi PDL si cei care sprijina acum Guvernul - UDMR, UNPR si grupul minoriatilor nationale.

"Castigatorii acestui proces de reforma a statului vor fi romanii, iar din punct de vedere politic in 2012 principalii castigatori vor fi cei care azi sustin Guvernul - PDL, UDMR, UNPR si grupul minoritatilor nationale", a adaugat Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.