Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat ca de multe ori s-a cerut in partid o remaniere profunda, care sa contina si "piese grele" si ca, prin urmare, se considera "o piesa grea", exprimandu-si speranta ca nu se va cere si schimbarea "pieselor si mai grele", care spera ca vor fi noii ministri.
Intrebat, intr-o conferinta de presa la sediul PDL Dolj, daca anumiti reprezentanti ai PDL au solicitat expres ca intre ministrii remaniati ai Cabinetului Boc sa se regaseasca el si Adriean Videanu, fostul ministru al Transporturilor a raspuns: "Ceea ce s-a spus e adevarat, de mai multe ori s-a cerut varianta unei remanieri mai profunde si care sa contina, aici recunosc ca am si eu anumite probleme de a intelege foarte exact, piese grele. Drept urmare, ma consider o piesa grea. Din punctul acesta de vedere nu am nicio problema".

Potrivit MEDIAFAX, liderul PDL Dolj a apreciat ca ministrii care au fost numiti in locul celor remaniati, "probabil", reprezinta "piese mai grele" decat cei schimbati. "Probabil ca cei care au venit sunt piese si mai grele sau sunt piese usoare. Aici nu vreau sa fac eu referire, dar o sa se vada pe parcurs. Eu sper sa fie toti piese mai grele decat noi, care am fost piese grele, prin ceea ce o sa faca", a mai spus Berceanu.

El a mai declarat ca spera ca PDL, dupa o anumita perioada, sa nu considere ca "piesele foarte grele" trebuie sa plece din Guvern. [Berceanu se crede un Hagi al politicii]

"Daca or sa faca, este foarte bine, pentru ca vor fi si ei piese grele sau foarte grele. Sper ca partidul, dupa un timp, sa nu vina sa spuna ca sunt niste piese foarte grele pe aici, care trebuie sa plece, ca sa vina alte piese usoare care sa devina piese grele in timp. Nu cred ca e chiar foarte normal asa", a afirmat Radu Berceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.