Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Racsa, in judetul Satu Mare, ca ar fi "cel putin 22 de milioane de presedinti mai buni" decat Traian Basescu, adaugand ca el si colegii sai sunt bucurosi ca sunt "ticalosii" care au marit pensiile minime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Decat domnul Basescu ar fi cel putin 22 de milioane de presedinti mai buni. Traian Basescu nu vrea binele Romaniei, ci zi de zi vrea sa se razbune pe romani. Suntem bucurosi ca suntem «ticalosii» care am marit pensiile minime si o pensie minima din acest moment acopera consumatia dintr-o seara de la restaurantul Ciresica a domnului Traian Basescu. 350 de lei - atata probabil costa nota de plata - daca nu o plateste cumva SPP-ul - a domnului Basescu, ca sa danseze, sa manance si sa bea la Ciresica. Deci suntem mandri ca suntem ticalosi", a declarat Victor Ponta, in cadrul unei conferinte de presa, raspunzand intrebarii unui reporter daca vede un presedinte mai bun decat Basescu.

"Cred ca exista in Romania 22 milioane de oameni care macar n-ar face rau tarii asa cum face Traian Basescu", a conchis Ponta, transmite Mediafax.

  • “Hai sa scapam de Basescu si Boc”

Ponta a facut un apel "la oamenii cei mai linistiti din Oas si la oamenii mai agitati din sud sau din Moldova" sa fie alaturi de partid pentru a scapa "de Basescu si Boc, si de Udrea si de toti ai lor".

"Haideti sa scapam de Basescu si de Boc, dupa aia o sa incepem sa ne relaxam cu totii. Sper ca din octombrie o sa scapam macar de Boc. Imi doresc lucrul asta si e foarte important ca presiunea publica sa vina pe parlamentarii puterii, ai PDL in special, ca de cei ai UDMR nu ne facem iluzii, sa li se spuna clar ca daca iar il sustineti pe Boc, si pe hotii lor, si pe prostii pe care i-au pus in Guvern, ganditi-va ca va veni un moment, cel tarziu in 2012, in care trebuie sa va intoarceti in fata oamenilor care v-au votat. Si nu o sa aveti ce sa le spuneti acelor oameni. E valabil aici, la Satu Mare, e valabil peste tot in tara", a declarat, intr-o conferinta de presa, Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, Ponta a precizat ca "nu doar PSD trebuie sa scape Romania de Basescu si Boc".

Liderul PSD Victor Ponta s-a aflat, miercuri, la Racsa, pentru a-l sustine pe candidatul partidului, Toma Betea, la functia de primar la alegerile care vor avea loc duminica. Presedintele PSD a fost insotit de vicepresedintele Titus Corlatean si de europarlamentarul Ioan Mircea Pascu.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.