Deputatul Silviu Prigoana s-a reinscris in PDL, a declarat, marti, liderul deputatilor democrat-liberali Mircea Toader.

"Domnul Silviu Prigoana si-a facut reintrarea in partid ieri, alaltaieri, la organizatia sector 3 Bucuresti", a spus Toader, adaugand ca Prigoana demisionase din aceasta organizatie dupa ce a avut o opinie separata fata de partid in legatura cu optiunea politicienilor pentru politica sau afaceri.

Prigoana militeaza pentru legalizarea prostitutiei

Mircea Toader a aratat ca l-a sustinut pe Prigoana sa reintre in partid si a apreciat ca acesta putea sa faca acest lucru si pentru faptul ca demisionase si nu fusese exclus din PDL, transmite Mediafax.

De altfel, Toader a precizat ca, si dupa demisia din PDL, Silviu Prigoana a participat ca independent la sedintele grupului parlamentar al democrat-liberalilor din Camera, Regulamentul Camerei permitand acest lucru.

Deputatul Silviu Prigoana a demisionat, in 1 iunie, din PDL.

Deputatul Silviu Prigoana declara atunci ca si-a dat demisia din PDL pentru ca partidul a luat decizia de a se opta intre politica si calitatea de actionar la fime care au afaceri cu statul, mentionand ca, daca o lege ar fi prevazut ca nu poate fi si deputat si actionar, ar fi demisionat din Parlament.

In 21 iulie, el a declarat ca va reveni in PDL in momentul in care partidul isi va schimba atitudinea fata de oamenii de afaceri, afirmand ca el s-a simtit "dat la o parte" atat timp cat a fost pus in situatia sa aleaga intre politica si afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.