Radu Mazare este singurul candidat la sefia organizatiei judetene PSD Constanta la alegerile care vor avea loc marti si la care este asteptat si liderul social-democratilor, Victor Ponta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"M-a rugat Victor (presedintele PSD, Victor Ponta - n.r.), m-a intrebat cand putem sa facem conferinta, am incercat sa ne suprapunem ca program. A spus ca vrea sa vina la Constanta, cred ca e si spre binele lui ca se mandreste cu organizatia din Constanta", a declarat, luni, Mazare.

El sustine ca este liber sa candideze oricine la sefia organizatiei judetene, iar faptul ca nu a facut-o nimeni inseamna ca este in continuare un lider puternic.

"Atat timp cat liderul este puternic, este inca in vana, are ceva de spus si atat timp cat toata organizatia este structurata dupa acest lider, e normal sa se intample asa ceva. Si o simtiti si dumneavoastra, eu inca sunt un lider cu forta, poate sa candideze oricine, eu si asa nu sunt mort dupa functii", a mai spus liderul PSD Constanta.

Intrebat daca este multumit de activitatea sa politica in fruntea social-democratilor constanteni, Mazare a spus ca este "extraordinar de multumit".
Radu Mazare este presedintele PSD Constanta din anul 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.