Presedintele PSD Bucuresti le-a spus tinerilor social-democrati ca ministrul Turismului, Elena Udrea, ar fi o varianta pentru functia de prim-ministru.
Vanghelie le-a spus, ironic, tinerilor din PSD, prezenti la scoala politica de la Jupiter ca "are incredere" si o "admira" pe Elena Udrea.

"Ii rupe gatul Nuti, va spun eu (premierului Emil Boc - n.r.). Eu am incredere in ea si o admir . Si, pana la urma urmei, hai sa incercam si cu ea. Daca tot il suportam de atata timp pe Boc, hai sa facem si cu ea. Avem doua variante, ori iesim in strada, ori o punem pe doamna Nuti. Poate o fi mai bine, ca mai rau decat atat nu se mai poate", a spus vicepresedintele PSD, potrivit MEDIAFAX.

Vanghelie a acuzat-o pe Udrea ca a distribuit fonduri pentru izolarea termica a cladirilor pe criterii politice.

"Elena Udrea m-a sustinut mult sa fac izolare. Mult, mult, e o doamna. Mi-a dat un milion de euro sa fac izolare termica. Vreau sa o rog public pe doamna ministru, pe care o respect foarte mult, sa ne spuna si noua, punctual, la toate primariile din Romania, ce sume a dat. Eu nu cred ca s-au dat o suta de milioane de euro numai la primariile din Bucuresti, s-au dat si la unele primarii din tara. S-au dat cu dedicatie si sa discutam cum se poate colabora in felul acesta. Eu nu am negociat niciodata cu nimeni de la PDL si de aceea nu am luat bani",
a afirmat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.