Este oficial, Mihai Seitan a fost remaniat din functia de ministru al Muncii.

Mihai Seitan a declarat ca primul ministru l-a anuntat ca a fost pus pe lista de remaniere.

"Premierul m-a anuntat ca sunt propus pentru remaniere, nu am ce sa imi reprosez si premierul nu are de ce sa fie nemultumit de el", a declarat Seitan pentru Mediafax.

Mihai Seitan a spus, la iesirea din sediul Ministerului Muncii, ca premierul i-a transmis ca au lucrat bine impreuna si ca ii pare rau ca nu vor mai putea face acest lucru si in viitor.

Ministrul Muncii a adaugat ca desi a reusit sa faca in mare ce si-a propus in mandatul sau, mai sunt inca multe lucruri de facut, unele de finalizat.
"Inca sunt multe de facut. Ce mi-am propus sa fac, am facut, nu am ce sa imi reprosez", a declarat Seitan.

Printre realizarile mandatului sau, Mihai Seitan a inclus Legea pensiilor, Legea salarizarii unitare a bugetarilor, Legea venitului minim garantat, Legea privind protectia persoanelor cu handicap si controalele demarate pentru descoperirea cazurilor de pensii de invaliditate acordate ilegal.

Intrebat ce i-ar transmite succesorului sau, Seitan a raspuns: "Atunci cand o sa vina cineva, o sa fac propuneri in functie de persoana respectiva".

  • Gafele lui Seitan

Mihai Seitan a facut pe parcursul mandatului sau mai multe gafe, care s epare ca nu i-au fost iertate de Emil Boc. Va vom da doua scurte exemple:
  • In februarie, ministrul Muncii a anuntat taierea alocatiilor pentru copiii din familiile cu venituri mari. A fost corectat cateva ore mai tarziu de premierul Emil Boc.
  • Tot in februarie, ministrul a mai scos o perla. Dupa ce premierul Emil Boc a anuntat ca pensiile de pana la 3.000 de lei ale militarilor nu vor scadea, ministrul Seitan a declarat contrariul.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.