Premierul Emil Boc l-a anuntat, joi, pe Sebastian Vladescu, ca a fost demis din functia de ministru al Finantelor Publice in cadrul remanierii Guvernului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Emil Boc l-a anuntat, joi, pe Sebastian Vladescu, ca a fost demis din functia de ministru al Finantelor Publice in cadrul remanierii Guvernului.

Contactat de MEDIAFAX, Vladescu a confirmat remanierea din functie, dar nu a comentat decizia.

Sebastian Vladescu a declarat, joi, ca remanierea sa din functia de ministru al Finantelor este o decizie politica, dar totodata "o eroare" si a adaugat ca regreta ca nu a putut finaliza proiectele incepute la conducerea institutiei.

Relaxat inainte de remaniere

Vladescu a spus, la intrebarile ziaristilor, ca se simte "relaxat" si ca nu are ce sa-si reproseze, potrivit Mediafax.

El a confirmat ca doreste sa-si continue mandatul, chiar daca sunt parlamentari din PDL care ii cer demisia, scrie Wall Street.

Sebastian Vladescu a facut aceste declaratii inaintea inceperii reuniunii parlamentare a DPL la care premierul Emil Boc urmeaza sa prezinte o evaluarea a activitatii Guvernului.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a anuntat ca Biroul Permanent a decis sa ii invite pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, pentru a avea o discutie cu privire la starea reala si perspectivele reale ale economiei.

Merita Sebastian Vladescu sa fie dat afara de la Finante? - spune-ti parerea pe Forum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.