Noul presedinte al tarii a intrat rapid in spiritul Sarbatorilor de iarna. In Sala Unirii a Palatului Cotroceni, Traian Basescu a primit, ieri, colindatori de Craciun. Langa bradul impodobit, i-au cantat sefului statului, precum si consilierilor sai, mai multi copii din Husi si Bucuresti, dar si studentii de la Institutul Teologic. La final, Basescu le-a daruit acestora dulciuri si bauturi racoritoare. Actiunea nu s-a incheiat insa aici. La un moment dat, a intervenit... capra grupului din Vaslui. In timpul scenetei, aceasta a fost intrebata daca vrea un tap, fapt ce, inevitabil, a provocat rasetele asistentei. De altfel, Basescu nu s-a putut abtine si le-a spus colindatorilor ca "tapul a fost la Cotroceni, dar acum vreo opt ani". Presedintele le-a urat sanatate colindatorilor si familiilor lor, iar copiilor le-a spus sa le transmita parintilor lor ca "la Cotroceni cineva ii iubeste". A urmat momentul in care seful statului a fost sorcovit de un grup de copii de la o scoala din Bucuresti. Cum unul dintre baietei era imbracat in costumul echipei de fotbal Rapid, Basescu l-a "sfatuit", atunci cand i-a dat cadoul, sa-i dea echipamentul lui Copos, "ca-i sarac".

Intrebat cum isi va petrece Craciunul, presedintele a raspuns: "Pai ce, avem guvern ca sa am Craciun?". A revenit insa, afirmand ca o sa stea acasa cu familia atat cat o sa poata. "Sa stiti ca 12 ani, cat am fost pe mare, Craciun era cand soseam acasa. Acum sunt ca si cum as fi pe mare: am o treaba", a facut apoi o marturisire. El a precizat in final ca de Craciun isi doreste "un guvern".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.