Parlamentarii PRM au fost din nou acuzati, in plenul Senatului, de extremism si antisemitism. Acuzatiile vin tot din partea liberalului Puiu Hasotti, cel care, in urma cu doar o saptamana, ii cataloga pe colegii lui C.V. Tudor, direct de la tribuna Senatului, drept xenofobi si antisemiti.

De aceasta data supararea lui Hasotti a plecat de la ziarul de partid al PRM, in care - spune liberalul - i-a fost atacata pana si familia. Concluzia lui Hasotti: publicatia este antisemita, la fel cum sunt si cei care publica in ea. "Diagnosticul" i-a picat greu lui Gheorghe Funar, care i-a cerut liberalului "sa-si ceara scuze dlui Vadim, ca de nu, il incondeiaza". Amenintarea nu a avut darul de a-l linisti pe Hasotti, care a mai facut o apreciere la adresa oficiosului PRM: "Nu este decat o fituica sordida, cu nume pompos, citita de 10-15 oameni", unde C.V.T. "centreaza si tot el da cu capul".

Pana atunci tacut, directorul gazetei peremiste, senatorul Claudiu Tanasescu, s-a simtit dator sa intervina si l-a jignit pe Hasotti, aruncandu-i peste umar ca ar duce lipsa de neuroni. Jignirea peremista nu l-a lasat indiferent pe presedintele de sedinta, Teodor Melescanu, care a considerat-o "un atac suburban la persoana". "Nimeni nu va indreptateste sa-i jigniti pe domnii senatori", l-a avertizat Melescanu.

Cearta ar fi putut degenera, dar Hasotti nu a mai luat cuvantul pentru a le raspunde peremistilor. Acuzatiile liberalului au continuat, insa, sa-l macine pe Gheorghe Funar. Dupa aproximativ o jumatate de ora, peremistul nu s-a mai putut abtine si a tasnit la microfon pentru a striga in gura mare ca l-a vazut el pe Hasotti votand in locul unui coleg absent. Si iata ca Funar a descoperit carentele de moralitate ale liberalului: "Cel care se leaga de publicatia PRM-ului fura ca un hot la drumul mare". Hasotti nu s-a mai obosit sa-i dea replica. L-a lasat sa vorbeasca in legea lui...


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.