Premierul Emil Boc le-a spus celor prezenti la sedinta BPN al PDL, ca dupa ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a ministrilor va asculta punctele de vedere si, dupa o consultare cu presedintele, va veni cu propuneri legate de componenta Cabinetului.

Surse din PDL au declarat pentru MEDIAFAX, ca premierul a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat de unii reprezentanti ai PDL ce se va intampla din punct de vedere institutional dupa ce seful guvernului va prezenta raportul in fata parlamentarilor democrat-liberali.

De asemenea, unii democrat-liberali l-au intrebat de Boc daca a discutat cu presedintele despre remaniere, "asa cum a fost mandatat in BPN in urma cu doua saptamani", au mentionat sursele, potrivit MEDIAFAX.

Boc nu a mentionat daca a discutat sau nu despre acest subiect cu Traian Basescu, preferand sa le vorbeasca democrat-liberalilor prezenti despre importanta rolului presedintelui in cazul remanierilor guvernamentale.

De asemena, la sedinta BPN al PDL au existat voci nemultumite de faptul ca raportul lui Boc se va prezenta pe 1 septembrie, in prima zi a sesiunii parlamentare, si nu pe 2 sau pe 3 septembrie

Premeirul a raspuns, potrivit surselor, ca a promis ca pe 1 septembrie se va face evaluarea si a mentionat ca se va tine de cuvant.

  • Intalnire la Cotroceni

Premierul Emil Boc si o serie de lideri PDL s-au dus la Palatul Cotroceni, unde au avut o discutie cu presedintele Traian Basescu, au declarat surse oficiale.

Intalnirea cu seful statului a avut loc dupa ce Emil Boc si mai multi lideri din conducerea PDL s-au reunit, in cursul diminetii, la Palatul Victoria, pentru a discuta inaintea noii sesiuni parlamentare si a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale.

Printre liderii PDL prezenti atat la intalnirea de la Palatul Victoria, cat si la cea de la Cotroceni sau aflat presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.