Primarul Slatinei, Darius Valcov, este acuzat de colegii sai din PD ca ar incerca sa destabilizeze formatiunea democrata. Consilierul judetean Tiberiu Mateescu sustine ca Darius Valcov ar fi participat, fara un mandat din partea PD, la recentul congres al Partidului Initiativa Nationala (PIN), printre ai carui membri fondatori se numara si sotia sa, deputatul Lavinia Sandru.

"Este inadmisibil ce se intampla in randurile principalului partid aflat la guvernare, la nivelul judetului, desigur! Voi cere sanctionarea lui Darius Valcov, deoarece nu cred ca actiunile sale din ultimul timp ne fac cinste", sustine Mateescu. Mai mult decat atat, consilierul oltean mai spune ca primarul ar fi incercat racolarea a 2.000 de membri ai PD, pe care sa ii "transfere" la PIN-ul sotiei Lavinia Sandru.

Lupta politica

In replica la acuzatiile colegului democrat, Darius Valcov pune totul pe seama luptei politice interne pentru presedintia PD Olt, conferinta de alegeri avand loc saptamana viitoare. Primarul precizeaza ca a participat, intr-adevar, la congresul PIN, insa in calitate de sot al Laviniei Sandru. "Eu am participat la acea intrunire in calitate de sot al Laviniei, nicidecum de delegat al PD. Acuzatiile sunt nefondate, sustine primarul." In ceea ce priveste incercarea de racolare a membrilor PD, Darius Valcov spune ca este o aberatie, intrucat nu ar fi avut cand sa vorbeasca cu 2.000 de persoane.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.