Europeanul si pro-americanul Mircea Geoana l-a gasit ca partener politic pe liderul PRM

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a esuat lamentabil in incercarea de a-i aduna ieri la aceeasi masa pe liderii tuturor partidelor parlamentare.

N-au raspuns invitatiei decat Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, si Petru Lificiu, fost ministru pesedist la Mediu, actualmente lider al Partidului Ecologist. Nici o formatiune din coalitia guvernamentala nu a catadicsit sa-si trimita vreun reprezentant, nici macar din esaloanele inferioare. Reprezentantilor PSD, PRM si PE le-au fost suficiente zece minute pentru a ajunge la un consens. Va fi initiat un moratoriu prin care se va cere un armistitiu politic in parlament, care sa le permita senatorilor si deputatilor din zonele afectate de inundatii sa plece in teritoriu pentru a-i ajuta pe sinistrati. Cum? Nimeni nu stie.

Oricum, PSD a gasit solutia pentru miile de oameni ramasi pe drumuri dupa cele sase valuri de inundatii: cumpararea sau inchirierea de baraci de genul celor folosite pe santierele de constructii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.