Decizia premierului Calin Popescu Tariceanu privind eliberarea din functie a sefului Autoritatii Nationale pentru Turism a fost trimisa, luni, la Monitorul Oficial, precizeaza guvernul, fara insa ca presedintelui ANT sa i se fi comunicat pana in prezent ca trebuie sa paraseasca postul.

Purtatorul de cuvant al guvernului a anuntat, joi, decizia premierului de a elibera din functie sapte secretari de stat, printre care si presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Marius Crivtonencu.

Decizia nu a fost comunicata oficial si presedintelui ANT, care nu stie daca trebuie sa elibereze sau nu postul.

"Joi dupa-amiaza, dupa ce au aparut informatiile privind inlocuirea mea in functie, am avut o discutie cu ministrul Gheorghe Dobre, care mi-a spus ca nu are cunostinta de o decizie oficiala in acest sens si sa imi continuu activitatea. Pana in prezent, nu mi s-a spus ca s-ar fi schimbat ceva fata de cele comunicate atunci", a declarat agentiei Mediafax presedintele ANT.

Intr-un comunicat al Biroului de Presa al guvernului transmis, luni, Mediafax se precizeaza ca decizia premierului Tariceanu privind eliberarea din functie a sefului Autoritatii Nationale pentru Turism, Marius Sorin Crivtonencu, a fost trimisa, luni, spre publicare, la Monitorul Oficial.

"Decizia premierului produce efecte de la data publicarii in Monitorul Oficial. In acest context, declaratiile domnului Crivtonencu nu au nici un temei", se arata in comunicat.

Guvernul mentioneaza ca a emis comunicatul in urma intrebarilor formulate de ziaristi, dupa ce in cursul diminetii au circulat informatii privind mentinerea in functie a lui Crivtonencu. Marius Crivtonencu a fost numit la conducerea ANT la inceputul lunii februarie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.