Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la Craiova, ca senatorul Antonie Iorgovan, caruia i s-a retras sprijinul politic in urma unei decizii a Biroului Permanent National, este la un singur pas de a fi suspendat sau exclus din partid.
Geoana a afirmat ca sanctiunea aplicata de Biroul Permanent National (BPN) al PSD in cazul lui Antonie Iorgovan este una dura, dar care poate fi un exemplu bun pentru alti membri de partid. Lui Iorgovan i-a fost retras sprijinul politic pentru functiile de secretar al Senatului si vicepresedinte al Comisiei de integritate morala a PSD, dupa ce catalogase drept "imbecilitate" ideea Parlamentului unicameral promovata de Geoana. Liderul PSD a mai precizat ca Iorgovan este la un singur pas de suspendarea sau chiar excluderea din partid, in cazul unor noi declaratii de acest gen.

"Domnul Iorgovan sustine ca declaratiile au fost facute la adresa presedintelui Basescu. Chiar daca ar fi asa, tot sunt afirmatii extrem de grave la adresa presedintelui si cu atat mai mult daca sunt indreptate impotriva conducerii propriului partid. Biroul Permanent National a luat o masura aspra, dar corecta si este ultimul pas inainte de suspendarea sau excluderea din partid, care va aparea in cazul unor noi declaratii. Aviz amatorilor!", a declarat Mircea Geoana.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.