Incercand sa intreaca propriul principiu de actiune declarat, "saptamana si motiunea", liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca va depune saptamana viitoare inca doua motiuni simple in parlament. Chiar daca cealalta motiune depusa de PRM nu a facut decat sa incetinesca activitatea parlamentului, Vadim Tudor sustine ca se va concentra in continuare pe adevaratele probleme ale romanilor. Cele doua motiuni care vor fi introduse saptamana viitoare de PRM poarta numele "Salvati Scoala Romaneasca", pentru Camera Deputatilor, si "Explozia preturilor a devenit insuportabila pentru populatie", la Senat.

"Acestea sunt adevaratele probleme care ii preocupa pe romani, nu mofturile patologice ale unora care, cu cat le fuge mai mult pamantul de sub picioare, vor sa schimbe regulamentul unui parlament in care, in curand, nici nu vor mai intra", a spus liderul PRM.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.