Desi este foarte ocupata, Mona Musca si-a gasit timp sa prezinte sambata, incepand cu ora 14.30, emisiunea "Muzici cu personalitate" de la City FM, alaturi de Lucian Moga.

Postura de om de radio nu o surprinde absolut deloc, Mona Musca fiind obisnuita cu lumea din spatele microfonului sau a camerei de luat vederi. In timpul facultatii, realiza emisiuni radio pe teme studentesti, sportive sau muzicale, iar in urma cu aproximativ zece ani realiza la TVR rubrica "Destinul unui cuvant". Emisiunea "Muzicile cu personalitate" o surprinde, fiind o ascultatoare cunoscatoare de Rolling Stones. "Rock-ul era un fel de declaratie de libertate", spune Mona Musca care recunoaste ca dintre toate genurile prefera sa danseze rock & roll. Veche si buna prietena cu Nicu Covaci, apreciindu-l pe Tandarica, Mona Musca isi aminteste cu placere de perioada cand prezenta la Casa Studentilor concertele "Sfintii"-lor, primul nume al trupei "Phoenix".

Spune ca daca ar fi tanara si-ar face un idol din Ada Milea, care este "o revoltata retinuta, care nu de putine ori te uimeste cu indrazneala si ofensiva ei de a spune adevarul". Tocmai de aceea a ales sa-i daruiasca nepotelului Luca, discul "Apolodor" semnat Ada Milea. De asemenea, incapatanarea si indarjirea lui Edith Piaf de a ajunge o mare cantareata si forta ei de exprimare a muzicii au transformat-o pe realizatoarea emisiunii "Muzici cu personalitate" intr-o mare admiratoare a artistei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.