Majoritatea politicienilor de top ai guvernarii vor fi prezenti in careu, la deschiderea anului scolar
Presedintele Traian Basescu va deschide oficial anul scolar la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitala. Marko Bela va fi prezent in doua scoli, din Tg. Mures si din Deva. Tot in provincie va merge si ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, care va asista la ceremonia Colegiului Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" din Breaza. Din considerente de program incarcat, citiva ministri nu vor participa la nici o festivitate. In situatia respectiva se afla ministrul Integrarii, Anca Boagiu, ministrul delegat pentru Lucrari Publice, Laszlo Borbely, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ministrul Economiei, Codrut Seres, dar si ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.

In fata Ministerului Educatiei va avea loc astazi mitingul profesorilor din invatamintul preuniversitar. Ministrul Educatiei va rata insa mitingul, el participind la deschiderea unei scoli din judetul Timis.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.