Devenit un loc de pelerinaj pentru politicieni, santierul podului de la Maracineni a fost "calcat" pentru a zecea oara de presedintele Basescu. Mai iute de picior, secretarul general al PSD si fost ministru al transporturilor, Miron Mitrea, a ajuns inaintea lui Basescu si nu a ratat ocazia sa-si dea cu parerea despre stadiul in care se afla lucrarile. "Pare o lucrare executata bine, insa sunt oameni si utilaje putine", a afirmat Mitrea. Consecvent liniei partidului, fostul ministru al transporturilor l-a avut ca tinta a declaratiilor tot pe Traian Basescu. El a afirmat, la Buzau, ca presedintele vine la Maracineni pentru a-si face campanie de publicitate, iar pe de alta parte, pentru ca vrea sa demonstreze ca lucrurile se misca mai bine acolo unde este seful statului.

Informat despre declaratiile lui Mitrea, Basescu a spus ca podul de la Maracineni este un obiectiv mult prea important pentru a fi scapat din ochi. "Eu ce sa va spun despre Mitrea? Cad toate podurile care s-au construit in timpul lui. Ar trebui sa-i fie un pic rusine... Pe Mitrea, Dumnezeu sa-l ierte!" Amin!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.