Fostul lider PSD Gorj Nicolae Mischie a dat in judecata Partidul Social Democrat pentru folosirea, intr-un clip electoral, a imaginii sale iesind din sediul PNA, in timp ce vocea lui Adrian Nastase spune: "Am declansat lupta anticoruptie cu ajutorul PNA".

"Am dat in judecata partidul pentru ca trebuie sa imi scot si eu banii pentru campanie de undeva. Si, ce este mai important, se incalca legea electorala, care interzice difuzarea unor clipuri sau informatii defaimatoare la adresa candidatilor", a declarat ieri Mischie, conform Mediafax. Nicolae Mischie candideaza ca independent pentru Camera Deputatilor si mentioneaza ca, atat timp cat nu exista o decizie a justitiei impotriva sa, folosirea imaginii sale de catre PSD reprezinta o greseala. Fostul lider al PSD Gorj nu a mentionat cuantumul daunelor solicitate, dand insa asigurari ca "la acest caz se lucreaza, pentru ca lucrurile nu pot sa ramana asa".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.