Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, s-a delimitat, joi, de licitatia organizata de institutia pe care o conduce pentru concesionarea intretinerii unor strazi. "Practic, primarul general nu are nici o legatura", a sustinut Videanu, care a precizat ca are toata increderea in functionarii care au organizat licitatiile pentru concesionarea acestor strazi. El a afirmat ca toate datele privind licitatiile pot fi gasite pe site-ul primariei.

Potrivit unui cotidian central, un pachet de strazi centrale a fost concesionat patronilor restaurantului Golden Blitz, localul favorit al lui Traian Basescu. Acestia urmeaza sa primeasca bani de la bugetul primariei pentru a intretine sase bulevarde, printre care Balcescu, Bratianu si Tineretului. Patronii restaurantului Golden Blitz au fost asociati cu Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea, consilier de stat la Presedintia Romaniei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.