Desi puterea a batut indelung toba pentru convocarea unei sesiuni extraordinare, planul a fost un esec.

Sesiunea extraordinara a Senatului s-a consumat in cea mai mare parte in prezentarea facuta de Nicolae Vacaroiu operatiunii de mutare in noul sediu. In rest, senatorii s-au deplasat din toate colturile tarii cu citeva zile mai inainte decit trebuia pentru a lua contact cu noile lor birouri. Modificarea regulamentului Senatului are termen pina pe 5 septembrie cind incepe sesiunea obisnuita, iar revocarea lui Vacaroiu ar putea fi ceruta abia pe data de 7.

Sesiunea ratata la Camera

Liderii de grup ai PD si PNL din Camera Deputatilor nu au reusit sa depuna la Cabinetul presedintelui Adrian Nastase liste cu semnaturi pentru convocarea sesiunii extraordinare si raportul Comisiei de Regulament. Initial, s-a descoperit o eroare de dactilografiere a raportului, eroare care a necesitat doua ore pentru rectificari. Au urmat alte probleme "tehnice". Cristian Radulescu, liderul deputatilor PD, a acuzat staff-ul tehnic care "face tot posibilul pentru a intirzia depunerea raportului".

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.