Disputa dintre presedinte si premier este cauzata de faptul ca cei doi primesc informatii diferite, de aceea este nevoie de o comunitate de informatii, astfel ca seful statului si primul-ministru sa aiba informatii veridice si convergente, a declarat, ieri, liberalul Teodor Melescanu, informeaza Mediafax. "Din pacate, disputa care a aparut, legata de declaratiile presedintelui si ale premierului, este un fapt ingrijorator pentru ca nu este vorba de o disputa intre doua persoane, ci intre doua institutii care au un rol fundamental in stat", considera vicepresedintele PNL.

El sustine ca lucrul cel mai grav este acela ca nu exista mecanisme de rezolvare a unor asemenea dispute. "Singura modalitate de bun-simt pe care o vad eu este contactul lor direct pentru ca sunt oameni cu experienta politica, experienta comuna din campania electorala", a mai spus Melescanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.