"Un consilier prezidential se joaca cu bilele unui jurnalist", "o femeie cu mana de fier imbracata intr-o manusa de catifea prezidentiala". Asa este descrisa Elena Udrea, seful cancelariei lui Traian Basescu, in preambulul unui interviu despre sex acordat revistei TABU, "la dublu" cu Robert Turcescu. Consilierul de stat nu evita intrebarile gen: "Unde fugim atunci cand sexul indoaie copacii/ si ploua, si-i frig, si ni-i frica". Replica: "De ce sa fugim? Chemam un prieten".
Gandurile Elenei Udrea, liberala dupa carnetul de partid, se indreapta insa mai mult spre bani.

TABU intreaba: "Daca broastele se transforma in printi, ce animale trebuie sa pupi ca sa obtii printese?". Elena Udrea: "Mai intotdeauna unele batrane, hidoase, dar cu multi bani". Cand i se cere sa propuna "un proiect de lege a carei aplicabilitate sa duca invariabil la satisfactie", Elena Udrea e prompta: "Unul care legifereaza sloganul no job, a lot of money, no problems". Chestionata: "In ce situatie verbul a baga este mai onorant decat a scoate?", consilierul prezidential se gandeste tot la buzunar.

Cat despre puterea intr-un cuplu, opinia Elenei Udrea este ca "puterea apartine celui care-si permite sa plateasca si bagajele, si cratitele". Nimic insa nu o deranjeaza mai tare decat presa: daca te enervezi atunci cand vezi negru in fata ochilor e un semn ca nu trebuie sa mai citesti presa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.