Vicepremierul pe domeniul IMM-urilor, patron al F.C. Rapid si lider al Partidului Conservator, George Copos, a declarat, in cursul unei emisiuni televizate de miercuri seara, ca isi va da demisia din formatiunea pe care o reprezinta la guvernare, daca seful sau pe linie politica, Dan Voiculescu, nu va respecta decizia urmatoarei sedinte a CNC-ului Coalitiei. "Saptamana viitoare va avea loc un CNC. Daca se va lua aceasta decizie, va promit ca PC se va tine de cuvant. Daca nu se va tine de cuvant, eu, George Copos, voi demisiona din PC", a afirmat fostul umanist.

Acest "trei in unu" al actualului Guvern a refuzat, totusi, sa precizeze ce pozitie isi va exprima cu privire la propunerea Aliantei PNL-PD de a sustine atat modificarea Legii regulamentului celor doua Camere, cat si pe cea a administratiei publice locale. Se va transforma PC, la sfarsitul acestui prim an de dupa alegerile generale, dintr-o "solutie imorala" intr-un partener care sa ofere stabilitate actului guvernamental?

Legile Aliantei, sustinute de PC!

George Copos a tinut, pe de alta parte, sa justifice ca PC nu a dovedit lipsa de fidelitate fata de Alianta, atitudinea de multe ori potrivnica a parlamentarilor conservatori exprimand doar profesionalism. "Una este sa avem un membru intr-o comisie care sa aiba un punct de vedere de profesionist, de avocat, de jurist, si alta este o decizie politica. Nici un act, nici o ordonanta de urgenta, nici o lege nu au fost blocate de catre membrii PC nici in Senat, nici in Camera Deputatilor", a intarit vicepremierul.

Viitorul lui Copos, in PNL

Potrivit unor surse citate de A.M. Press, actualul conservator, fost social-liberal, George Copos, si-ar pregati, prin abordarea acestei atitudini transante vizavi de liderul PC, Dan Voiculescu, intrarea in PNL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.