Fostul premier ii trimite o scrisoare deschisa lui Emil Boc, in care ii reproseaza acestuia ca ca planuieste sa ia niste decizii ce ar avea drept beneficiar clientela politica a PDL.

“Am aflat cu surprindere ca Guvernul pe care il conduceti a decis, in sfarsit, sa adopte masuri ferme, eficiente, de combatere a crizei economice si de crestere a nivelului de trai. Doua astfel de masuri mi-au atras atentia si m-au determinat sa va adresez aceasta scrisoare deschisa”, scrie Nastase pe blogul lui.

  • Ingineriile imobiliare ale lui Boc

“Guvernul pe care il conduceti a decis trecerea imobilului Casei de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca din proprietatea publica a statului in proprietatea publica a Municipiului Cluj Napoca. La 50 de ani de la infiintarea acestei prestigioase institutii de cultura, Guvernul Boc ia institutia de la studenti si pregateste, se pare o inginerie imobiliara”,
explica fostul premier.

El adauga ca “faptul ca proiectul de act normativ a fost modificat in sedinta de guvern, deja nu mai are importanta in seria abuzurilor pe care le savarsiti (va reamintesc ca forma avizata de justitie si de celelalte ministere nu presupunea trecerea proprietatii la municipalitate, ci doar administrarea). Faptul ca respectarea transparentei decizionale, consfintita prin lege in anul 2003, a devenit optionala pentru dumneavoastra este o evidenta”.

  • Taberele scolare

O alta masura de care vorbeste pesedistul este trecerea taberelor scolare in proprietatea unor consilii judetene conduse de „gasca” dumneavoastra politica. Astfel, toate taberele din judetele Covasna, Arad si Dambovita vor trece in proprietatea Consiliilor Judetene.

“Transferul tuturor taberelor din cele 3 judete are un singur element de legatura – satisfacerea clientelei politice. Sau poate ministrul educatiei nu are nicio legatura cu Aradul si cu Gheorghe Falca, poate tanarul pensionar, fost ofiter, pe care l-ati uns secretar general la Autoritatea de Tineret nu este un discipol fidel al presedintelui Consiliului Judetean Dambovita, iar Covasna nu este dominata de partenerul dumneavoastra de guvernare! Si, poate, ne veti spune cati bani au fost investiti in aceste tabere de catre guvern prin institutiile din subordine!,” puncteaza Nastase.

Citeste si:
Adrian Năstase: Liberalii își pică propriul Guvern cu voturile...
Adrian Năstase: Liberalii își...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.