Guvernul a anuntat, marti, ca presa va avea acces la intrevederea primului-ministru Emil Boc cu reprezentantii uniunilor de creatori, dar, miercuri, dupa ce jurnalistii acreditati au ajuns la Palatul Victoria, Biroul de presa al Guvernului a transmis ziaristilor ca nu mai au acces la intalnire.

Intalnirea premierului Boc cu reprezentantii Aliantei Nationale a Uniunilor de Creatori din Romania (ANUC) a fost initiata pentru a discuta noua modalitate de impozitare a drepturilor de autor (DDA), transmite Mediafax.

Premierul Boc programase initial aceasta intrevedere pentru ziua de marti, 24 august, iar biroul de presa al Executivului anuntase ca presa nu va avea acces la intalnire. Primul-ministru a amanat insa intalnirea pentru miercuri, 25 august, ora 10:00, ca urmare a participarii la dezbaterile sesiunii extraordinare a Senatului.

Biroul de presa al Guvernului a anuntat marti seara, tarziu, dupa ora 22:00, ca ziaristii vor avea totusi oportunitati de presa la aceasta intrevedere, fiind practic invitati sa fie prezenti la inceputul intalnirii.

Miercuri dimineata, chiar in momentul in care ar fi trebuit sa intre pentru cateva minute la intrevederea primului-ministru, ziaristilor veniti la Guvern li s-a transmis ca nu mai au acces la eveniment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.