Viceprimarul localitatii Cogealac, Mihai Dore, arestat preventiv in urma implicarii sale in scandalul petrecut luna trecuta la parcul eolian CEZ, a fost suspendat din functie de catre prefectul judetului Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prefectul judetului, Claudiu Palaz, a anuntat, miercuri, decizia privind suspendarea de drept a mandatului de viceprimar al comunei Cogealac si a celui de consilier local pentru Mihai Dore, dupa ce el a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute pentru implicare in incidentele din localitate.

De asemenea, pentru ca si primarul din Cogealac Cati Hristu este suspendat de functie deoarece este cercetat in stare de arest preventiv pentru implicare in aceleasi evenimente, Consiliul Local Cogealac urmeaza sa se intruneasca pentru a desemna un alt viceprimar.

Primarul din Cogealac, Cati Hristu, viceprimarul Mihai Dore, si alti sase localnici sunt cercetati in stare de arest preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, asociere pentru savarsirea de infractiuni, instigare publica si apologia infractiunilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.