Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, dupa sedinta conducerii partidului, ca liderii formatiunii au facut o analiza a guvernarii, el mentionand ca beneficiarii actualelor masuri de austeritate vor fi, in 2012, democrat-liberalii si cei care sustin Guvernul, pentru ca tara va fi scoasa din criza.

Boc a facut acesta declaratie la finalul unei sedinte a BPN a PDL la care au participat toti liderii importanti ai formatiunii, transmite MEDIAFAX.

Premierul a spus ca liderii PDL au analizat actul de guvernare precum si modul in care functioneaza PDL.

De asemenea, Boc a mentionat ca liderii partidului au discutat si despre aspecte legate de disciplina in partid.

"Practic, PDL are in fata o provocare istorica, acea provocare de a face ceea ce trebuie pentru Romania, cu costuri electorale de moment, dar cu beneficii pentru tara si partid pe termen mediu si lung. Principalii beneficiari ai masurilor aspre, dureroase, grele, din punct de vedere politic, pe care le luam astazi, corecte cu tara - castigatorii vor fi, in 2012, PDL si partidele care sustin actuala coalitie de guvernamant, pentru ca vom reusi sa scoatem tara din criza si sa o ducem pe crestere economica, cu echilibrele bugetare pe care le asteapta toata lumea", a a explicat Emil Boc.

Conducerea PDL s-a reunit in sedinta si luni dimineata, cand a discutat despre sesiunea extraordinara parlamentara. Deputatul Sulfina Barbu a precizat ca nu a existat timpul necesar pentru a se discuta despre propunerea sa privind o conducere interimara a partidului.

Barbu declarase, anterior, la RFI Romania, ca este nevoie de o conducere interimara a partidului, intrucat actualul BPN este spectator la scaderea increderii populatiei in partid.

"Trebuie sa ne asumam guvernarea si lucrul acesta se intampla, dar avem nevoie de o conducere interimara. Daca ignoram realitatea, este in defavoarea partidului. Nu cred ca putem vorbi foarte eficient despre actuala conducere, care intr-adevar a castigat multe alegeri, dar actualul Birou Permanent National al partidului este spectator la o scadere in incredere a partidului, ajuns undeva la 15%", a declarat liderul Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal.

Citeste si:
Ponta, mesaj dur către Orban care spune că NU sunt bani pentru...
Ponta, mesaj dur către Guvern...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.