Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat, sambata, in cadrul unei intalniri la Poiana Brasov a liderilor din tara ai formatiunii, ca primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, va fi candidatul UNPR pentru Primaria Bucuresti.
Oprea l-a descris pe Ontanu ca fiind un administrator profesionist si un om care cunoaste prioritatile bucuestenilor, spunand ca de aceea il considera cea mai buna alegere a partidului pentru candidatura la functia de primar general al Capitalei, relateaza MEDIAFAX.

"Domnul Ontanu este un administrator profesionist, cu experienta de invidiat, iar faptul ca este la al treilea mandat de primar al unui sector al Capitalei spune totul despre felul in care lucreaza cu cetatenii. Este un om care cunoaste prioritatile bucurestenilor",
a spus liderul UNPR.

Conducerea UNPR s-a reunt, sambata, in Poiana Brasov, pentru a discuta strategia partidului in vederea pregatirii alegerilor locale din 2012. Neculai Ontanu este secretar general al UNPR si se afla la cel de-al treilea mandat de primar al Sectorului 2 al Capitalei.

In campania pentru alegerile prezidentiale din 2009, Ontanu, care era presedinte executiv al PSD Bucuresti, si-a anuntat sprijinul pentru Traian Basescu in cursa pentru Presedintie, in detrimentul lui Mircea Geoana.

In octombrie 2009, Ontanu a fost exclus din PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.