In privinta schimbarii presedintilor Camerelor, vicepremierul Gheorghe Seculici a declarat pentru "Averea" ca "PC trebuie sa aleaga: ori guvernarea ori PSD!". El precizeaza ca in Alianta s-a cazut de acord in privinta schimbarii presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului si ca de aceeasi parere este si UDMR.

"Nu putem sa ne asumam guvernarea cu numarul doi in stat, Nicolae Vacaroiu, si numarul trei, Adrian Nastase. In timp ce noi acceleram reforma in domeniile in care PSD ne-a facut cadou o clauza de salvgardare pentru fiecare, dansii stau comod si ne privesc de la inaltimea fotoliilor de presedinti din Parlament, foarte amuzati de preocuparea noastra pentru semnalele de la Comisia Europeana", a declarat vicepremierul.

Seculici a dat exemplu situatia din teritoriu, "unde cei care au fost alesi presedinti de Consilii judetene cu votul PC acum ne privesc de parca s-ar afla pe timpul guvernarii PSD, cand exista o majoritate PSD". De asemenea, spune el, atat Curtea Constitutionala, cat si Consiliul Concurentei au dat semne clare ca pentru ele guvernarea PSD continua".

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.