Presedintele Traian Basescu a fost apostrofat, duminica, de unii turisti aflati pe faleza din fata Comandamentului Flotei Navale atunci cand, dupa festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, acesta a plecat sa salute multimea, cateva persoane spunandu-i ca s-au saturat de el.
Presedintele Traian Basescu a fost apostrofat, duminica, de unii turisti aflati pe faleza din fata Comandamentului Flotei Navale atunci cand, dupa festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, acesta a plecat sa salute multimea, cateva persoane spunandu-i ca s-au saturat de el, scrie MEDIAFAX. [Traian Basescu a participat la Ziua Marinei]

Traian Basescu a plecat de la festivitatile de Ziua Marinei prin multime, fiind apostrofat de cativa turisti prezenti pe faleza, care i-au strigat sa nu mai vina la asemenea manifestari si i-au spus ca s-au saturat de el.

"Ne-am saturat de dumnevoastra, domnule presedinte", s-a putut auzi din multime.

Intrebat de cineva din multime daca traieste bine, presedintele a raspuns: "Nu prea, am o multime de greutati pe cap".

Presedintele s-a plimbat timp de aproximativ o jumatate de ora in zona falezei din fata Cazinoului din Constanta, a facut fotografii cu cativa copii si a vorbit cu parintii acestora, carora le-a spus ca este o situatie de criza si ca toata lumea trebuie sa inteleaga acest lucru.

Presedintele Traian Basescu a fost prezent, duminica, timp de aproximativ doua ore, la manifestarile organizate la Constanta de Ziua Marinei.

In momentul in care a mers sa-si sustina discursul la tribuna amenajata pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanta, presedintele Traian Basescu a fost fluirat si huiduit de ctiva participanti la manifestari. Presedintele a ignorat insa huiduielile si si-a inceput discursul, spunand ca participa cu placere la Ziua Marinei, care coincide cu Sfanta Maria, protectoarea marinarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.