Deputatul PDL de Hunedoara Ioan Timis, in varsta de 59 de ani, care suferea de leucemie, a murit, sambata seara, intr-un spital din Londra

Presedintele interimar al PDL Hunedoara, parlamentarul Viorel Arion, a declarat ca Ioan Timis se lupta de mai multi ani cu boala, potrivit6 MEDIAFAX.

"Imi amintesc ca acum cativa ani mi-a spus ca se trateaza la Spitalul Universitar din Bucuresti pentru o boala grava. S-a luptat multi ani cu acesta boala, care, din pacate, l-a rapus", a declarat Viorel Arion.

Colegi de partid ai lui Ioan Timis afirma ca acesta a fost internat, pana la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o clinica din Germania, insa medicii l-au externat deoarece nu mai puteau face nimic pentu el. Familia sa a decis insa sa fie mutat intr-un spital din Londra, unde a decedat sambata seara.

Trupul neinsufletit al deputatului va fi adus in tara in zilele urmatoare si, timp de o zi, va fi depus la Parlatul Parlamentului, apoi adus in judetul Hunedoara, unde va fi inmormantat.

Ioan Timis era la a doua casatorie, dupa ce prima sotie a murit intr-un accidnet rutier, si avea trei copii. Cel mai mare dintre ei, din casatoria anterioara, este Rares Timis, solistul trupei Impact.

Ioan Timis a fost cel mai vechi parlamentar din judetul Hunedoara, el fiind ales in primul legislativ de dupa Revolutie, in anul 1990, pe listele Frontului Salvarii Nationale. In anul 1992, a fost reales pe listele PD, partid pe care l-a parasit in 1995. A revenit in Camera Deputatilor in anul 2000, fiind ales pe listele PDSR, devenit apoi PSD. A parasit PSD in septembrie 2006 si s-a inscris in PNL, pe listele acestui partid obtinand un nou mandat in 2008. In martie 2010, a trecut la PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.