Liderul PDL, Emil Boc a declarat ca a preferat sa pastreze unitatea partidului printr-o disciplina "mai laxa" si toleranta, dar ca este hotarat sa aplice si sanctiuni, aratand ca a avut o discutie lamuritoare cu europarlamentarul PDL Cristian Preda, care poate fi considerata de "cartonas galben".

"Am preferat sa pastrez unitatea partidului cu toleranta, pentru a utiliza plus valoarea fiecarei persoane, chiar cu consecinte negative pentru mine. Am avut insa o discutie sper lamuritoare cu Cristian Preda, iar dupa cartonasul galben toata lumea stie ce urmeaza", a spus Boc, joi seara, solicitat intr-o emisiune a postului public de televiziune sa comenteze situatia din PDL si declaratiile recente pe aceasta tema ale presedintelui Traian Basescu, transmite MEDIAFAX.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda s-a intalnit, la inceputul lunii august, cu presedintele partidului, Emil Boc, cu care a avut un schimb de opinii despre ce inseamna guvernarea, despre relatia cu celelalte partide si obiectivele PDL, Preda afirmand ca discutiile au avut loc "in conditii foarte amicale". [Preda : Boc vrea sa ne duca pe Luna cu bicicleta]

Europarlamentarul a adaugat ca a aflat cu aceasta ocazie ceea ce stia, respectiv faptul ca "unii nu iubesc deloc" declaratiile pe care el le face si ca ar fi vrut sa fie sanctionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.