Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca, in opinia sa, masurile temporare anticriza anuntate de Guvern nu se vor ridica la 31 decembrie, ci se vor permanentiza.

Geoana a spus ca, din declaratiile ministrilor, precum si ale guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, reiese ca masurile luate de Guvern, respectiv majorarea TVA si reducerea salariilor bugetarilor, se vor permanentiza.

"Din punctul meu de vedere, masurile asa-zis temporare vor deveni semi-permanente. (...) Este clar ca 31 decembrie nu va fi data la care aceste masuri vor fi eliminate", a adaugat el.

Intrebat cum resimte reducerea cu 25% a salariului, Geoana a raspuns: "Este aceeasi imensa bucurie pe care o resimte tot bugetarul din Romania, care primeste salariul amputat. Acest lucru arata nevoia ca in perioada urmatoare sa avem o privire mai critica si diferita fata de ce a facut Guvernul pana acum".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.