Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, marti, la RFI Romania, ca era necesara de mult timp o schimbare a Guvernului, pentru ca mai jos decat economia romaneasca a ajuns moralul romanilor, iar schimbarea componentei Guvernului ar aduce un plus de incredere in masurile anticriza, transmite MEDIAFAX.

"Mie mi s-ar fi parut necesara de mult timp o schimbare a Cabinetului. Masurile de iesire din criza nu pot fi propuse, conduse si implementate decat de un Guvern care se bucura de increderea oamenilor. Iesirea din criza este inainte de toate o problema de incredere. Eu cred ca, in aceasta tara, mai jos decat economia romaneasca a ajuns moralul romanilor. Or, asta este ceva extrem de periculos. Exista totusi motive de optimism, dar eu descriu un peisaj, asa stau lucrurile", a declarat Sever Voinescu.

Deputatul PDL a apreciat ca remanierea ar aduce un plus de incredere Guvernului.

"Schimbarea componentei Guvernului ar aduce un plus de incredere in masurile anticriza. Din punctul meu de vedere, schimbarea unui ministru nu inseamna schimbarea unui nume, schimbarea unui om, ci schimbarea unor politici, aducerea unei viziuni noi, a unei forte administrative noi, a unui capital de incredere nou. Eu nu ma refer aici la schimbarea lui Ionescu cu Popescu", a spus Voinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.