Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca este "manios" pentru ca are un salariu redus cu 25%, avand in vedere ca el este doar bugetar, mentionand ca aceasta scadere "se simte dramatic" la cei cu salarii mici, dar si la parlamentari.

Intrebat daca a primit fluturasul cu 25% reducere din salariu si de unde are de gand sa taie pentru a se incadra in banii pe care ii va primi, Antonescu a raspuns: "In primul rand, trebuie sa spun ca sunt manios, avand in vedere ca sunt doar bugetar", transmite MEDIAFAX.

"In al doilea rand, vreau sa va spun ca aceasta taiere cu 25% se simte dramatic evident la cei cu venituri foarte mici, se simte insa si la cei cu venituri ceva mai mari sau medii, cum este cazul parlamentarilor, pentru ca suma taiata de acolo este una consistenta. Nu stiu foarte bine de unde am sa tai, o sa vad pe parcurs", a adaugat Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.