Elena Udrea ne cere sa incercam sa avem o privire realista fata de litoralul romanesc: s-a facut tot ce se putea pana acum.

Ministrul Turismului vine sa le demonstreze celor care o suspecteaza ca s-a ocupat mai mult de munte decat de mare, ca nu este adevarat.

Potrivit Elenei Udrea, MDRT a investit in 2009-2010 peste 10 milioane de euro in litoralul romanesc pentru: amenajarea falezei, construirea unor pontoane pentru ambarcatiuni de agrement, amenajarea unor centre de preventie si tratament medical si investitii in infrastructura rutiera.

  • Servicii proaste, preturi mari

Cu toate astea, multi turisit se plang in continuare ca mare nu e ceea ce ar trebui sa fie si ca preturile sunt mult prea mari in comparatie cu serviciile pe care le ofera.

Chiar si prieteni ai ministrului i-au confesta ca mai e mult de lucru la plaja romaneasca. „Mai bine, dar nu suficient”, i-au spus prietenii Elenei Udrea despre litoral.

Ministrul sustine ca pentru o amenajare mai buna a litoralului si a Deltei, are nevoie de colaborarea autoritatilor locale care “nu sunt intotdeuna dispuse sa puna umarul”, sustine Udrea pe blogul ei.

Ministrul le-a amintit hotelierilor ca nu au de ce sa se planga, mai ales dupa ce Guvernul le-a impus un TVA de doar 9%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.