Fostul premier Radu Vasile a fost externat din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, el urmand sa continue tratamentul intr-o clinica din Israel, unde a fost operat de cancer de colon, au declarat surse apropiate familiei acestuia.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, medicul Bogdan Popescu, a confirmat faptul ca Radu Vasile a plecat din unitatea sanitara joi, in jurul orei 16.00, fiind stabilizat, dar nu a putut preciza daca fostul premier va continua tratamentul intr-o clinica din strainatate.

"Pot spune ca a fost externat joi, in jurul orei 16.00. Mai multe amanunte nu am", a spus Bogdan Popescu.

Apropiati ai familiei lui Radu Vasile au declarat, pentru MEDIAFAX, ca acesta va continua tratamentul intr-o clinica din Israel. [Radu Vasile, internat de urgenta la spital]

"Acolo a fost operat, este in evidentele medicilor de acolo, este firesc sa revina pentru continuarea tratamentului. A venit la Spitalul Municipal pentru ca avea ceva probleme", au precizat sursele citate.

Fostul premier Radu Vasile a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in 30 iulie, pentru probleme gastro-intestinale care au aparut dupa un tratament cu citostatice, el fiind diagnosticat cu cancer la colon in urma cu mai mult timp, declarau, luni, apropiati ai familiei acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.