Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform unor surse locale, presedintele si sotia sa, Maria, au ajuns joi seara pe litoralul romanesc si au preferat ca de fiecare data statiunea Neptun, fiind cazati la vila de protocol.

Joi seara, ei au iesit la o plimbare prin statiune, iar apoi au luat masa la o terasa din Neptun, unde presedintele merge de mai multi ani. Seful statului a fost insotit de catre Ioana, fiica cea mare, iar la plecare a facut fotografii cu turistii aflati pe terasa care i-au solicitat acest lucru.

Familia presedintelui se afla de mai multe zile la malul marii. Maria Basescu a vizitat, miercuri, Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia, iar la plecare a cumparat cateva replici dupa exponatele mai importante ale institutiei, dar si ghidul de prezentare al muzeului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.