Adriean Videanu sustine ca PDL nu mai poate scadea in sondajele de opinie deoarece a juns deja in groapa de potential.

Adriean Videanu a declarat ca diferenta dintre ceea ce indica sondajele si sustinerea de care inca se bucura PDL "este uriasa". Liderul democrat liberal a explicat ca e constient ca partidul a scazut mult in preferintele electoratului din pricina madurilor guvernamentale, dar se arata optimist: mai jos nu se poate, "groapa de potential" fiind atinsa.

Stiti ce se intampla, niciodata alegerile nu s-au castigat pe sondaje de opinie. As putea sa va dau un alt contraargument. Uitati-va ca toate alegerile locale, marea majoritate peste 80%, sunt castigate de Partidul Democrat Liberal. Cum am putea justifica increderea in Partidul Democrat Liberal? Intr-adevar este o stare emotionala de moment care… oricum, nu vreau sa contrazic sondajele de opinie, dar vreau sa va spun ca diferenta este una uriasa…Intr-adevar Partidul Liberal a scazut, era firesc, eram constienti de faptul ca Partidul Democrat Liberal va scadea in sondaje si in optiunile cetatenilor, dar am convingerea ca va recastiga si, mai mult decat atat, in momentul in care oamenii vor realiza ca deciziile pe care le-am luat sunt exact in ideea de a incerca sa conservam atat puterea lor de cumparare, cat si locurile lor de munca, sa putem plati salariile, sa putem plati pensiile in conditii de siguranta”, a declarat Adriean Videanu pentru Gandul.

Sondaj: PDL, "nicio sansa" la alegerile urmatoare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.