Elena Basescu s-a suparat foc pe Monica Macovei, care a criticat coruptia din PDL, si si-a lasat "diplomatia' deoparte, criticand-o pe aceasta in Parlamentul European.

Aflata la o intalnire alaturi de colegii PDL, in Parlamentul European, Elena Basescu nu s-a putut abtine si a criticat-o dur pe fostul ministru al Justitiei fiindca acesta a indraznit sa atace “partidul lui tata”, transmite Cotidianul.

"Noi cei din PDL ne boicotam intre noi! Monica Macovei de ce zice ca cei din PDL fura? Ea nu a ajuns eurodeputat tot pe listele PDL? Si ea cu ce-si tine copilul la Londra? Da, ea isi permite sa vorbeasca orice ca are pile la jurnalisti. La fel ca si Cristian Preda!", a spus mezina presedintelui in cadrul intalnirii la care participa si Theodor Stolojan.

Cu toate astea, membrii PDL, incluizand "acuzata" Macovie, nu au spus nimic despre incident. Monica Macovei si europarlamentarii PDL se fac ca nu stiu si nici nu o acuza de nimic pe fata cea mica a presedintelui. Se tem de gura ei mai ceva ca de moartea politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.