Deputatul Lucian Bode, care este si presedintele PDL Salaj, a declarat ca "tot ce face PDL si Guvernul este demonizat de trusturile de presa ale lui Sorin Ovidiu Vantu si Dan Voiculescu" si ca discutiile generate de lansarea noului brand turistic al Romaniei sunt cel mai bun exemplu in acest sens.

Deputatul Lucian Bode a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in plan national PDL si Guvernul Boc se afla intr-un impas, iesirea din aceasta situatie fiind posibila doar prin continuarea procesului de restructurare a aparatului statului si prin "schimbarea de garda la Palatul Victoria”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Tot ce face PDL si Guvernul este demonizat de trusturile de presa ale lui Vantu si Voiculescu, iar cel mai bun exemplu in acest sens sunt discutiile privind lansarea noului brand turistic al Romaniei. Dincolo de speculatii si costuri, sunt convins ca, daca in loc de frunza era un urs, am fi fost dati in judecata de Cozmin Gusa, care ar fi zis ca ursul ii apartine”, a declarat Lucian Bode.

Acesta a spus ca pentru ca Guvernul Boc si PDL sa iasa din impas trebuie sa se aplice remanierea aparatului statului, in septembrie, ministrii care trebuie remaniati fiind cei care nu comunica bine cu partidul, cum este ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.

"Cred ca in septembrie trebuie sa fie pusa in practica remanierea. Schimbarea e imperios necesara. Nu am o lista cu ministri care trebuie remaniati, dar, cum spuneam si in trecut, ministrul Finantelor e unul din cei care nu comunica deloc bine cu partidul, lucru ce nu e benefic pentru PDL”, a spus deputatul.

Potrivit acestuia, remanierea Guvernului este ceva care nu poate fi amanat, cu atat mai mult cu cat atat Executivul, cat si democrat-liberalii se afla "intr-o adevarata fundatura”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.