Presedintele la mare, Stolojan la Sighisoara, Tariceanu la Maracineni

Traian Basescu si-a petrecut weekend-ul la mare, impreuna cu sotia, fiica Ioana, ginerele si cativa prieteni. Seful statului a preferat sa se refugieze impreuna cu cei apropiati la Neptun, asa cum a facut-o si in alti ani. Sambata, Basescu a facut plaja in perimetrul vilei, iar spre seara a mers, impreuna cu familia, la restaurantul Ciresica. Basescu era foarte relaxat si a acceptat sa faca poze cu turistii. A comandat diverse, inclusiv peste, si s-a distrat copios. Nu a beneficiat de tratament special, ba chiar un chelner a intarziat in luarea comenzii. Seara s-a desfasurat destul de agreabil. Presedintelui i-a placut muzica din local, in special melodiile lui Gil Dobrica, asa ca a zabovit la Ciresica pana dupa ora doua noaptea.

Cel de-al doilea actor politic aflat in prim-plan in ultima saptamana, Theodor Stolojan, a ales o alta destinatie de vacanta: Sighisoara, loc unde a avut loc traditionalul festival de arta medievala.

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a parasit si el Bucurestiul in weekend si a tras o fuga pana la Maracineni. El a inspectat santierul deja celebrului pod si a cerut ca muncitorilor sa li se asigure apa. Primul-ministru a facut si cateva declaratii politice.

El nu a comentat refuzul ministrului de finante de a semna ordonanta prin care se subventioneaza pretul tractoarelor, dar a declarat ca agricultura va beneficia in continuare de subventii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.