Liderul PDL Adriean Videanu, ministru al Economiei, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca nici el si nici Elena Udrea nu pot sti ceva despre remanieri ale unor ministri, mentionand ca singurii care pot cunoaste detalii despre astfel de schimbari in Guvern sunt premierul si seful statului.

Intrebat, la Galati, despre afimatiile ministrului Dezvoltarii potrivit carora partidul asteapta remanieri, Videanu a spus ca nici el si nici Elena Udrea nu pot sti lucruri despre acest tip de schimbari in Guvern, relateaza MEDIAFAX.

"Nu cred ca stie nici doamna Udrea, nu stiu nici eu. Singurii oameni care pot sti ceva despre o remaniere sunt primul ministru si presedintele statului", a afirmat ministrul Economiei.

El si-a nuantat si recentele afirmatii referitoare la Guvernul perfect. "Nici un om rational nu poate sa sustina asa ceva, indiferent cat de bun ar putea fi. Mai ales in situatii de criza nu cred ca exista un Guvern care sa fi raspuns in totalitate asteptarilor cetatenilor, daca luati din SUA pana la extremitatea Europei unde suntem noi. Cu alte cuvinte, intotdeauna e loc de mai bine. E foarte important sa fii constient de faptul ca poti sa iti perfectionezi permanent comportamentul si performantele", a afirmat Adriean Videanu.

Ministrul Economiei a refuzat sa comenteze afirmatiile vicepresedintelui PDL Cezar Preda potrivit carora declaratiile privind Guvernul perfect "sunt de neinteles", precizand ca prefera sa discute aceste lucruri in interiorul partidului. "Nu vreau sa le interpretez, poate are si el nemultumiri personale", a precizat Adriean Videanu.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, recent, ca "exista o mare asteptare in PDL ca unii ministri sa fie schimbati". "Va spun ca avem acest termen, 1 septembrie si partidul asteapta sa vada evaluarea ministrilor si sanctiunile acolo unde se impun. Sanctiunile fiind remanierea", a anuntat Udrea, luni seara, la postul B1 TV, precizand ca Traian Basescu ar avea "atributul constitutional" de a cere demisia premierului si a ministrilor. [1 septembrie, "data cu surprize" pentru ministri]

Citeste si:
Nicolae Ciucă a anunțat numele miniștrilor vizați de o posibilă...
Nicolae Ciucă a anunțat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.