Daca pe scena politica demersul de suspendare a presedintelui este putin mai anevoios, in mediul virtual Taian Basescu a fost deja demis!

Pagina "Bye Bye Basescu!" din reteaua de socializare Facebook a strans pana acum peste 4.700 de sustinatori. Pagina este actualizata zilnic cu declaratii si stiri cu Traian Basescu, potrivit Realitatea.net.

"Ce teapa ne-ai tras, marinare!", "Nici comunistii nu si-au permis sa faca ceea ce face PDL!", "Du-te tareeeeeee, marinaree!", sunt doar cateva dintre mesajele postate pe Facebook.

In galeria foto a paginii "Bye Bye Basescu!", puteti gasi o serie de caricaturi si imagini trucate care il infatiseaza pe Traian Basescu in ipostaze "inedite".

Scenariul virtual de pe Facebook ar putea deveni cat de curand realitatea, deoarece, potrivit unui sondaj dat publicitatii joi de IPP Data Research, 65% dintre cetateni ar vota pentru demiterea presedintelui daca s-ar organiza un referendum, 17% ar vota impotriva, iar 18% nu s-ar prezenta la referendum, deci nu ar vota. Asa ca, pazea Traian Basescu!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.