Europarlamentarul PDL Cristian Preda face o scurta referire pe blogul sau cu privire la rezultatul sondajului de opinie al IPP Data Research care plaseaza PDL la 12% in intentiile de vot si spune ca partidul si Traian Basescu platesc mentinerea lui Emil Boc in functie.

"Sondajele de opinie exprima intr-un mod succint situatiile politice. Datele publicate azi de IPP nu fac exceptie. 12% pentru PDL e traducerea situatiei pe care premierul Emil Boc o descria aseara spunand ca nu si-a luat concediu in ultimii doi ani. PDL si Traian Basescu platesc mentinerea lui Emil Boc in functie", este comentariul lui Preda cu privire la rezultatele sondajului de opinie al IPP Data Research, conform NewsIn.

De asemenea, Preda a declarat pentru „Adevarul” ca Guvernul Boc trebuie schimbat de urgenta, intrucat partidul a ajuns sa se prabuseasca in sondaje

65% dintre cetateni ar vota pentru demiterea presedintelui daca s-ar organiza un referendum, 17% ar vota impotriva, iar 18% nu s-ar prezenta la referendum, deci nu ar vota, potrivit unui sondaj dat publicitatii joi de IPP Data Research.

Sondaj: PDL, "nicio sansa" la alegerile urmatoare

65% dintre romani vor sa-l demita pe Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.