Premierul Emil Boc a declarat miercuri seara la TVR ca nu si-a scris niciodata demisia, deoarece nu este un las, aratand ca atunci cand nu va mai fi sprijinit de colegii din coalitie se va bucura de un concediu pe care nu l-a mai avut de cand este seful Executivului.

"Niciodata nu mi-am scris demisia, nu sunt un las si nu fug la prima confruntare dura pe care o am cu viata, inclusiv politica, dar nici nu sunt omul care sa ma agat de functii cu orice pret", a spus Boc, transmite NewsIn.

El a adaugat ca isi va continua activitatea de premier cat timp va avea sprijinul colegilor din PDL si din coalitie, iar cand sustinerea va dispara va merge intr-un concediu. "Atata vreme cat impreuna cu colegii mei din partid si din coalitie am convingerea ca fac ceea ce trebuie, voi fi acolo, si cat timp ma voi bucura de sprijinul colegilor, voi fi acolo. Cand nu, de-abia astept un concediu ca oricum de doi ani si ceva nu am avut niciun fel de concediu", a conchis Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.